середа, 29 грудня 2010 10:12

В Україну їде президент Єврокомісії

В Україну їде президент Єврокомісії

Європейський комісар з питань розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле відвідає Україну з візитом 11-12 січня наступного року.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" заявив голова місії України при ЄС Костянтин Єлісєєв.

За його словами, метою візиту єврокомісара є узгодження пріоритетів співробітництва. Зокрема планується провести переговори по зоні вільної торгівлі, питання бізнес та інвестиційного клімату в Україні, виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму.

Дипломат також заявив, що досягнуті домовленості про візити президента Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу в квітні, є попереднє підтвердження візиту віце-президента Єврокомісії Кетрін Ештон в першому кварталі 2011 року.

Крім того, за словами Єлісєєва, заплановані візити до Брюсселя президента Віктора Януковича, прем'єра Миколи Азарова і міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, міністра інфраструктури Бориса Колесникова.

Усього, за словами глави місії, за період з середини січня до середини червня відбудеться близько 80 заходів по лінії Україна-ЄС.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «В Україну їде президент Єврокомісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі