понеділок, 22 липня 2013 16:39

В УДАРі кажуть, що на Паркової алеї розгорнули незаконне будівництво

В УДАРі кажуть, що на Паркової алеї розгорнули незаконне будівництво
Фото: polittech.org

Депутати від УДАРу зафіксували проведення незаконних будівельних робіт на території заповідної зони в центрі Києва.

Про це повідомила народний депутат від фракції УДАР Марія Іонова.

"Сьогодні опівдні прибувши за адресою Паркова алея, 16а, разом з колегою-депутатом Київради Олексієм Давиденком ми через дорогу від зазначеної адреси зафіксували проведення незаконних будівельних робіт на території заповідної зони", - розповіла Іонова.

Депутати виявили низку порушень, серед яких: відсутність інформаційних стендів з паспортом об'єкта; незаконне перебування будівельної техніки на території; технічно неправильно прокладені лінії електроструму, незаконна вирубка дерев незаконне буріння. На зазначеній території, за словами "ударівців", присутня техніка, яка підпорядкована КМДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР запропонував "якісно новий" закон про референдум

"УДАР" вимагає припинити руйнування Паркової дороги і схилів Дніпра. І готує відповідні депутатські звернення до Державної інспекції архітектурно-будівельного контролю, прокуратури та КМДА. "Прошу вважати дане інформаційне повідомлення як офіційне звернення до державної інспекції архітектурно-будівельного контролю, прокуратури та КМДА, щоб припинити ведення незаконних будівельних робіт", - зазначила Іонова.

Нагадаємо, що народний депутат від УДАРу Артур Палатний раніше вже направив депутатське звернення до голови КМДА та прокурору Києва. У якому, зокрема, вимагає від столичної влади пояснень, що за новий об'єкт будується поруч з вертолітним майданчиком Президента на Парковій дорозі, а від прокуратури - з'ясувати законність забудови схилів Дніпра, які є пам'яткою ландшафту та історії, яка занесена до Реєстру нерухомих пам'яток України.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі кажуть, що на Паркової алеї розгорнули незаконне будівництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі