понеділок, 19 жовтня 2020 13:20

В Сумах батько з синами йдуть у депутати від трьох різних партій

В Сумах батько з синами йдуть у депутати від трьох різних партій
Вибори пройдуть 25 жовтня. Фото: Цензор.НЕТ

У Сумах члени однієї сім'ї є кандидатами в депутати від 3 різних політичних партій. Батько з синами змагатимуться за голоси виборців до Сумської ради.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Україні: поліцейські за добу відкрили 18 кримінальних справ

"У Сумах балотуються Магомед Галаєв і два його сина Расул і Рустам. І все від різних партій. Магомед Галаєв від "Батьківщини", Расул Галаєв від "ЄС", а Рустам Галаєв від "Слуги народу", - написав журналіст.

Батько йде на вибори в обласну раду, а сини хочуть обратись до міськради.

Батько Магомед-Шаріп Джамалович Галаєв був депутатом Сумської міськради. 2002 року пройшов до органа місцевого самоврядування від "Партії мусульман України". 2006-го - від "Народного блоку Литвина", а 2015-го балотувався від "Батьківщини".

Його старший син Рустам є директором Сумського виробничого комбінату.

Інший син Расул - директор Центрального ринку у Сумах. 2015 року став депутатом Сумської міської ради від "Блоку Петра Порошенка".

Голова КВУ Олексій Кошель заявив, що найбільше передвиборча кампанія відзначається таким порушенням як "клонування" рейтингових кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «В Сумах батько з синами йдуть у депутати від трьох різних партій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі