вівторок, 14 жовтня 2008 18:47

В СБУ назвали маячнею заяви БЮТ про збройний переворот

У Службі безпеки України називають "маячнею" заяви окремих народних депутатів про підготовку силового сценарію спільно з Управлінням державної охорони.

Про це повідомили у прес-службі СБУ, коментуючи заяви депутатів від БЮТ про те, що начебто СБУ спільно з УДО готує силовий сценарій.

"Нам вже набридло спростовувати і коментувати всіляку маячню", – сказали у прес-службі.

"Як серйозна державна установа - СБУ завжди відповідає за законність своїх дій і позицій, а у своїй діяльності керується винятково законами України і принципами відповідальності перед українським народом", - в черговий раз наголосили у спецслужбі.

Сьогодні, 14 жовтня, Народний депутат від БЮТ Андрій Кожем"якін заявив, що Служба безпеки України спільно з Управлінням державної охорони планують реалізацію силового сценарію зі встановленням прямого президентського правління. Він також зазначив, що Секретаріат Президента повторює "чилійський сценарій" встановлення диктатури часів Аугусто Піночета, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ назвали маячнею заяви БЮТ про збройний переворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі