пʼятниця, 27 червня 2014 12:29

В РНБО підтвердили загибель 5 військовослужбовців в зоні АТО

В РНБО підтвердили загибель 5 військовослужбовців в зоні АТО
Фото: vinnitsaok.com.ua

Під час атак на блокпости українських силовиків в зоні проведення антитерористичної операції на сході України загинули п'ять українських силовиків.

 Про це повідомив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"З боку українських силовиків, на жаль, є втрати. П'ять наших хлопців загинули під час цих боїв", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Лисенко розповів, що минулої доби бойовики здійснили 11 обстрілів блокпостів і позицій українських силовиків поблизу Слов'янська, Артемівська, Кривої Луки і Краматорська в Донецькій області.

В результаті боїв українськими силовиками захоплено два танки Т-64б, які перебували на озброєнні бойовиків, один танк був підбитий.

"Походження цих трьох машин з'ясовується", - додав Лисенко.

Він також зазначив, що 26 червня неподалік від н.п. Никанорівка (Донецька обл.) прикордонний наряд виявив безпілотний літальний апарат, який переміщувався вздовж українсько-російського кордону. В результаті обстрілу з боку українських прикордонників, БПЛА був збитий.

Зараз ви читаєте новину «В РНБО підтвердили загибель 5 військовослужбовців в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі