пʼятниця, 27 листопада 2009 08:55

В "Регіонах" посміялися з озлобленої та істеричної Тимошенко

В "Регіонах" посміялися з озлобленої та істеричної Тимошенко

У Партії регіонів заявили, що прем"єр Юлія Тимошенко викривляє норми закону про підвищення соцстандартів.

"Юлія Тимошенко в поганій формі – озлоблена, істерична, вона ні з того, ні з сього зібрала не лише позачергове засідання сесії, а й позачергове засідання Кабміну", - йдеться у заяві прес-служби "регіоналів".

"І що б ви думали на цьому в пожежному порядку зібраному Кабміні Тимошенко сказала? Вона знову повторила нісенітницю, яку придумали для неї її штабні технологи, – що, мовляв, за новим законом про соцстандарти пенсія підвищиться на 60 копійок, а зменшиться на 28 гривень. Зате зросте пенсія чиновників та депутатів", - заявили у Партії регіонів.

"Ще раз повторюємо - кожен пенсіонер матиме добавку до пенсії 75 гривень. І кожен бюджетник, який отримує мінімальну зарплату, матиме додатково 300 гривень", - йдеться у заяві.

Регіонали наголосили, що "закон не стосується депутатів та високопоставлених чиновників, оскільки їх зарплати не є мінімальними".

Нагадаємо, що учора відбулося і позачергове засідання Ради, ініційоване БЮТ та позачергове засідання Кабміну, в терміновому порядку організоване Тимошенко.

В Раді намагалися подолати вето президента на закон про антигириповий мільярд, чого зробити не вдалося.

А в Кабміні - критикували закон про підвищення соцстандартів.


Зараз ви читаєте новину «В "Регіонах" посміялися з озлобленої та істеричної Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі