середа, 25 грудня 2013 16:16

В опозиції не задоволені "м'якою" статтею у справі побиття Чорновол

В опозиції не задоволені "м'якою" статтею у справі побиття Чорновол
Анатолій Гриценко. Фото: www.visti.ks.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Анатолій Гриценко вважає, що за фактом побиття журналістки Тетяни Чорновол порушено справу за занадто легкою статтею - "хуліганство".

Про це Гриценко заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Зокрема, за словами політика, така легка стаття за "хуліганство" викликає у багатьох дуже великий знак питання.

"Насправді, якби в країні був президент, який приймає рішення швидко, то міністр Захарченко мав би піти у відставку негайно", - підкреслив нардеп.

Він порівняв побиття Чорновол з убивством Георгія Гонгадзе.

Крім того, Гриценко нагадав, що прийнятий напередодні Верховною Радою закон про амністію мітингувальників набирає чинності із завтрашнього дня. За його словами, завдяки цьому "бандити, які побили Тетяну Чорновол, отримують "карт-бланш".

"На жаль, ми побачили, що насправді цей закон діяти не буде. Більше того, він дає можливість підвести під цю умовну амністію і "Беркут", - підсумував Гриценко.

Нагадаємо, у партії "Батьківщина" переконані, що побиття журналістки Тетяни Чорновол є замахом на життя, організованим за сценарієм розправи над Георгієм Гонгадзе.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції не задоволені "м'якою" статтею у справі побиття Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі