вівторок, 09 липня 2013 22:50

В опозиції хочуть, щоб повстала вся країна

В опозиції хочуть, щоб повстала вся країна
Ігор Мірошниченко Фото: odessit.ua

Доки не повстане країна, акція "Вставай, Україно!" не закінчиться. Люди мають відстоювати свої права у будь-який спосіб.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Ми одразу казали, що акції будуть продовжуватися, ми не припиняли "Вставай, Україно!". Акція називається "Вставай, Україно!", і доки не повстане країна, вона не закінчиться. А саме тоді, коли люди будуть відстоювати свої права у будь-який спосіб, апелювати до влади не лише на кухні, а й на вулиці", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, сьогодні "громадянське суспільство зневірене, особливо невдачею 2004 року, тому важливо, щоби українці зрозуміли, що майбутнє залежить від них самих, від їхньої активної позиції".

"Варто піднімати людей, навіть якщо не всі готові повстати. Треба залучати пасивних. Ніхто не може спрогнозувати, що буде далі, проте кінцева мета – знищення режиму Януковича, побудова демократичної країни", - наголосив політик.

Також, він зауважив, що "влада боїться вулиці, і не боїться опозиції. Якщо опозицію підтримає вулиця, тоді влада змушена буде рахуватися".

Нагадаємо, "Батьківщина" планує влітку поїхати по районним центрам з акцією "Вставай, Україно!".

"Виборець нас не забуває. У "Батьківщини" є програма дій на літні місяці. Ми продовжуємо протестну акцію "Вставай, Україно!". Тепер на рівні райцентрів, як і обіцяли. У декількох областях вже йде на такому рівні", - сказав Пашинський.
Всеукраїнська акція "Вставай, Україно!" мала завершитися 18 травня у Києві, підсумковою акцією. Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала припинити акції від опозиції "Вставай, Україно!" і нібито антифашистські мітинги, які, за її словами, організовувала влада для роздроблення суспільства.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції хочуть, щоб повстала вся країна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

296

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі