понеділок, 08 липня 2013 22:30

"Визнати поразку – це не в українських політичних традиціях" - експерт про акції опозиції

"Визнати поразку – це не в українських політичних традиціях" - експерт про акції опозиції
Андрій Золотарьов Фото: zaxid.net

Наміри опозиційних сил влітку поїхати по районним центрам з акцією "Вставай, Україно!" - невчасні. Опозиція планує лише декларувати про плани, проте не втілювати їх у життя.
Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Визнати поразку – це не в українських політичних традиціях: і влада, і опозиція не звикли визнавати поразки. Саме тому вигадують другий етап, хоча і не зрозуміло в чому він заключатиметься. Це декларація намірів, але за цим немає змісту", - висловив думку експерт.

Окрім того, говорячи про те, яка акція може мати ефект, він сказав: "До кінця серпня люди їдуть відпочивати – не найкращий час для політичних заходів. Восени акції лідерів опозиції зможуть таки дати певний ефект, проте не зараз".

Окрім того, на його думку, з часом українці забудуть про те, що акції опозиції були невдалими, на що і робить ставку опозиція.

"Сподіваються, що через акцію забудуть, і якщо негативного ефекту не матимуть. Україна таки не повстала. Бунт селян у Врадіївці має більший резонанс, аніж мітинги опозиції", - підкреслив він.

Нагадаємо, "Батьківщина" планує влітку поїхати по районним центрам з акцією "Вставай, Україно!".

"Виборець нас не забуває. У "Батьківщини" є програма дій на літні місяці. Ми продовжуємо протестну акцію "Вставай, Україно!". Тепер на рівні райцентрів, як і обіцяли. У декількох областях вже йде на такому рівні", - сказав Пашинський.

Всеукраїнська акція "Вставай, Україно!" мала завершитися 18 травня у Києві. Втім, опозиція вирішила продовжити її до 24 серпня.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала припинити акції від опозиції "Вставай, Україно!" і нібито антифашистські мітинги, які, за її словами, організовувала влада для роздроблення суспільства.

Зараз ви читаєте новину «"Визнати поразку – це не в українських політичних традиціях" - експерт про акції опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі