пʼятниця, 14 червня 2013 09:34

Опозиція змінила формат "Вставай, Україно!" після послання Тимошенко - Аваков

Опозиція змінила формат "Вставай, Україно!" після послання Тимошенко - Аваков
Фото: ru.tsn.ua

Опозиція вирішила змінити формат акції "Вставай, Україно!" після послання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат, член фракції "Батьківщина" Арсен Аваков.

"Давайте не піддаватися шаблонами, а дійсно прочитаємо те, що написала Юлія Тимошенко - вона написала, що досить розгойдувати країну, досить качати човен, дуже є серйозна небезпека перекинутися, коли мова йде з одного боку про акцію "Вставай Україно!", а з іншого боку про "Антифашистські марші". Йшлося про те, що Тимошенко звернулася до обох сторін, щоб це було припинено, змінена риторика", - сказав Аваков.

Він додав: "З іншого боку, вона говорить, що вихід з цієї ситуації - це йти до людей. Зараз опозиція трохи змінила формат акції "Вставай Україна!" і йде до людей. Перед акцією тепер ми проробляємо зовсім іншу роботу - виїжджають депутати, ми працюємо. Акції - лише вістря списа зараз, це результуюча частину роботи і так буде далі".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція змінила формат "Вставай, Україно!" після послання Тимошенко - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі