пʼятниця, 01 липня 2011 11:31

У Криму місцевий депутат побив совком хлопця

У Криму місцевий депутат побив совком хлопця

О шостій ранку середи мешканка селища Чорноморське Дарина Агаркова зі своїм хлопцем Артуром Галіком, подругою Христиною та її приятелем Дмитром Дерев'янком поверталися з дискотеки через парк, пише Сегодня.

"По дорозі помітили батути, наші хлопці вирішили пострибати, - розповіла Дарина. - Христинка пішла викинути серветку до смітника, повз проходили чотири мужика, один з них схопив її і жбурнув на батут. Артур спокійно попросив, щоб той вибачився. Він відмовився і почав говорити в нашу з Христиною адресу всякі непристойності. Потім напав на Артура, вони стали битися. Чотири здорових мужика на двох хлопців! Серед цих чотирьох був і місцевий депутат Казак. Наш Діма як тільки вся ця заваруха пішла, йому сказав: "Юра, ми вас знаємо, ви нас, давайте все вирішимо полюбовно". А той відповів, що він нас не знає і йому все одно. Потім він бив мого Артура залізним совком (таким двірники користуються) по обличчю, а коли він впав, всі його били ногами по голові. Дімку били обличчям об асфальт, а потім ще спробували розбити пляшку об голову. Якби Крістіна її не висмикнула, може, і вбили б. Так, вони захищали нас, ми захищали їх, я каблуки зняла і туфлями їх била".

Під кінець бійки буйна четвірка, за словами Дар'ї, спробувала викрасти їхню машину. Двоє залізли в автівку і спробували виїхати, і вже після цього Артур з Дмитром пустили кулаки на всю силу. Машину відбили, кривдники пішли, але історія на цьому не закінчилася - Дмитро потрапив на лікарняне ліжко, а у Артура - розтягнення зв'язок на нозі, і це не рахуючи синців і саден.

"Діма все розповів слідчому. Ми сподіваємося, що винні будуть покарані за це свавілля. Хоча надії мало - нам сказали, що серед них був син якогось дніпропетровського олігарха, який тут всім товариш і якому тут все можна. Нам запропонували просто відвалити, тому що вони занадто все круті", - засмутилася Даша.

Депутат Чорноморської селищної ради Юрій Козак своєї участі в бійці не заперечує, але ситуацію бачить інакше: "Побили нашого хлопця, він дійсно був неправий. Пристав до дівчини, її хлопець з другом його відлупцювали. Я рознімав. Потім когось бив ... Мене били, я бив, - розказав Юрій. - Щодо совка не можу сказати. А от машину ніхто не намагався викрасти. На другий день після бійки ці нібито постраждалі погрожували мені, що заявлять на мене в міліцію, якщо я їм не заплачу. Я їм сказав, що в їхні роки ще рано займатися здирництвом. Вони так само неправі, як і наш товариш".

Учасник бійки з боку Юрія Козака, житель Дніпропетровська Євген Старовойтов, наполягає, що все взагалі було не так: "Хлопці випивали, на тротуарі стояв їхній автомобіль. Я зробив зауваження, щоб прибрали. Мене у відповідь послали. "Ти не знаєш, хто мої батьки", - сказав один з них і вдарив мене, розсік брову, після чого на мене напали. Зламали руку. Ніхто з нас до дівчат не приставав, навпаки, ці дівчата теж брали участь в бійці ". У міліції нам повідомили, що про інцидент знають і зараз проводять розгляд.

Зараз ви читаєте новину «У Криму місцевий депутат побив совком хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі