вівторок, 17 жовтня 2017 14:58

В коаліції не бачать умов для третього Майдану

В коаліції не бачать умов для третього Майдану
Сьогоднішні акції протесту не виллються у третій Майдан, бо політики які їх організовують хочуть одного - захопити владу, вважає нардеп Антон Геращенко. Фото: УНІАН

Сьогоднішні акції протесту не виллються у третій Майдан, бо політики які їх організовують хочуть одного - захопити владу.

Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко у кулуарах Верховної Ради.

На запитання журналіста: "Акція може перерости у третій Майдан?" парламентарій відповів: "Ні. Для третього Майдану повинні бути умови. На сьогодні їх немає. Зараз вони штучні. Їх використовують деякі політики-популісти, які хотіли б повалити діючу владу і прийти до неї самі".

Чергові парламентські вибори відбудуться у 2019 році, заявив політик.

"Зараз, будь ласка, мітингуйте, висловлюйте свою позицію, виходьте на телеефіри. Пан Саакашвілі виступає де завгодно. Його наміри, як і в Грузії, намагатися захопити владу. Після того створити корупційні умови для збагачення себе і своїх близьких. Після того, його з Грузії викинули. Але, на жаль, наш президент його підібрав. Це була велика помилка", - сказав Геращенко.

"На жаль, сьогодні наша країна дуже слабка і Саакашвілі знаходиться незаконно. Наші правоохоронні органи і Генпрокуратура не починають процедури його екстрадиції до Грузії. До речі, Грузії звернулася офіційно до України, дала матеріали по чотирьом кримінальним справам щодо Саакашвілі - там є корупція, зловживання владою, видання незаконних наказів на побиття демонстрантів у Тбілісі", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Такої кількості правоохоронців ще не було" - під Радою проходить антивладна акція

Народний депутат Володимир Парасюк під стінами парламенту дав копняка начальнику Управління державної охорони Валерію Гелетею.

Зараз ви читаєте новину «В коаліції не бачать умов для третього Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі