четвер, 12 жовтня 2023 14:40

В ГУР прокоментували стан здоров'я Кадирова

В ГУР прокоментували стан здоров'я Кадирова
Глава Чечні мав проблеми з нирками, але вже одужав. Фото: eastnews.ua

Глава підконтрольної Росії Чечні Рамзан Кадиров уже одужав.

Раніше у нього були проблеми з нирками, заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає "Українська правда".

"Проблеми зі здоров'ям у нього є, це правда. Той епізод, який ви зараз згадали, він справді хворів, але одужав. Це теж треба визнати, подобається нам це чи не подобається. У нього з нирками проблеми. Була загроза життю, але вона минула", - сказав очільник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров запропонував скасувати вибори президента Росії наступного року

15 вересня представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов заявляв, що Кадиров перебуває в дуже тяжкому стані.

На тлі чуток про різке погіршення його здоров'я і критичний стан з боку чеченської опозиції, які підхопили ЗМІ, 17 вересня у соцмережах Кадиров вперше за два тижні виклав особисте відео.

Згодом він показово зустрівся з російським диктатором Володимиром Путіним.

ЗМІ писали, що главу Чечні Рамзана Кадирова могли ввести у стан штучної коми через відторгнення пересадженої нирки. Орган йому могли пересадити місцеві лікарі в Об'єднаних Арабських Еміратах, які вже півтора року лікували главу Чечні.

Те, що у голови Чеченської республіки Рамзана Кадирова проблеми зі станом здоров'я, - відома річ. Є припущення, що його могли отруїти, казав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «В ГУР прокоментували стан здоров'я Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі