четвер, 16 жовтня 2008 15:52

В Генпрокуратурі співчувають у зв"язку із загибеллю свого колеги

Керівництво Генеральної прокуратури України, колегія і всі працівники органів прокуратури висловили свої співчуття рідним, близьким, друзям, колегам прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби, який загинув 15 жовтня 2008 року. Про це йдеться в інформації Генпрокуратури.

"На всіх ділянках роботи, незалежно від посад, Володимир Васильович проявив себе висококваліфікованим, відданим справі прокурором, здібним організатором, принциповим і вимогливим керівником", - йдеться у співчутті, яке наводить ЛІГА.

Високий професіоналізм Шуби, зазначають у ГПУ, сумлінність та ініціативність у роботі високо оцінені Президентом і урядом держави: він нагороджений орденами "За заслуги" III і II ступенів, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, удостоєний почесного звання "Заслужений юрист України".

Нагадаємо, 15 жовтня внаслідок вогнепального поранення під час проведення навчальних стрільбищ загинув прокурор Дніпропетровської області Шуба. Він очолював прокуратуру Дніпропетровської області з липня 2000 року по 27 грудня 2003 року. У грудні 2004 року Генеральний прокурор Святослав Піскун знову призначив Шубу прокурором Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «В Генпрокуратурі співчувають у зв"язку із загибеллю свого колеги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі