понеділок, 30 травня 2011 12:42

У БЮТ пропонують Європі покарати сто українських чиновників

У БЮТ пропонують Європі покарати сто українських чиновників

Народний депутат від БЮТ Віктор Швець вважає затримання лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у ГПУ на минулому тижні "агонією влади".

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, про це він сказав на брифінгу у ВР.

За словами депутата, це затримання назвали "тренувальним арештом".

"Затримання Тимошенко без законних підстав - це прояв правового нігілізму влади. В Україні правосуддя не існує. Якщо Тимошенко, Луценко та інші не можуть добитись правосуддя, то що вже говорити про звичайну людину", - сказав "бютівець".

Швець розповів, що фракція "БЮТ-Батьківщина" наполягає на тому, щоб Конституційний Суд дав роз'яснення, чи була конституційною судова реформа. Він нагадав, що відповідне подання було направлено до КСУ.

У свою чергу "бютівець" Сергій Міщенко повідомив, що його фракція буде ініціювати зустріч з послами європейських держав для того, щоб розказати, що відбувається з опозицією в Україні. Він нагадав, що деякі чиновники Білорусі є персонами нон-грата в Європі.

"Треба провести аналогічні дії і з Україною. Вибрати сто чиновників, які є корумпованими і проводять політику репресій не лише щодо політиків, а й щодо звичайних громадян - зокрема, щодо тих, хто був на податковому Майдані або вийшов захищати свої права у Києві на ринку "Лісовий", - зазначив Міщенко.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ пропонують Європі покарати сто українських чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі