вівторок, 02 лютого 2010 11:34

Ющенко засумнівався у законності призначення сподвижника Луценка

Ющенко засумнівався у законності призначення сподвижника Луценка
Сьогодні до Конституційного Суду надійшло конституційне подання Президента України Віктора Ющенка щодо розпорядження Кабінету Міністрів "Про призначення Москаля Г.Г. заступником міністра внутрішніх справ України – начальником Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим" від 16 грудня 2009 року N 1527-р.

Як повідомили в прес-службі КС, згідно з Регламентом Конституційного Суду, конституційне подання передано на вивчення до Секретаріату КС.

Нагадаємо, народний депутат Геннадій Москаль був призначений начальником ГУ МВС Криму - заступником міністра внутрішніх справ України.

Пізніше Москаль заявив, що не складе депутатські повноваження до того моменту, поки не закінчиться термін можливої відміни його призначення діючим Президентом України.

Москаль вважає, що, суміщаючи посаду начальника кримського главку МВС і депутатські повноваження, він не порушує українське законодавство, оскільки відмовився від заробітної плати в МВС, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко засумнівався у законності призначення сподвижника Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі