середа, 18 липня 2007 08:48

Ющенко замінить губернаторів

Ющенко замінить губернаторів
Кадрові ротації серед глав обласних і районних держадміністрацій повинні закінчитися найближчим часом, повідомив замглави Секретаріату президента Віктор Бондарь, що займається регіональною політикою

Після відставки губернаторів Чернігівщини (Миколи Лаврика) і Миколаївщини (Олександра Садикова) наступним може стати глава Тернопільської ОДА Іван Стойко.

За словами депутата Ради V скликання від Партії регіонів Тараса Чорновіла, який займається Тернопільською областю, зі звільненням Стойко погодиться і Кабмін.

"У області незадовільна економічна ситуація, - сказав Чорновіл.- Але підставою для звільнення губернаторів буде не економічний чинник, а можливість забезпечити той результат виборів, який вигідний президентові. Стойко такого результату не забезпечить".

За словами Бондаря, ще декілька регіонів можуть найближчим часом позбутися губернаторів - Віктор Ющенко зараз вивчає діяльність всіх ОДА.

"Заздалегідь ми говорили, що ще в двох-три регіонах буде переглянутий склад керівництва, не тільки на обласному, але і на районному рівні, - підкреслив замглави Секретаріату.- Сьогодні є питання по заходу, є питання по півдню, абсолютно складною залишається ситуація в Криму".

Віктор Бондарь відзначив, що в автономії може відбутися заміна глави Радміну Віктора Плакиди, пишуть  "Экономические известия".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко замінить губернаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі