середа, 17 грудня 2008 15:19

Ющенко вижене з "Нашої України" тих, хто підтримав коаліцію з БЮТ

Президент Віктор Ющенко виступає за виключення з партії "Народний Союз "Наша Україна" депутатів, які підтримали коаліцію фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" і Блоку Литвина, а також зі списку депутатів від партії.

Про це повідомила прес-служба Президента.

В інтерв"ю газетам "День", "Україна молода", "Факти і коментарі" Ющенко, обраний лідером НСНУ, нагадав, що з"їзд партії визнав неможливість відновлення коаліції НУНС із БЮТ.

Він висловив упевненість, що партія дасть оцінку вчинку депутатів від НСНУ, які підтримали коаліцію, на другому етапі з"їзду, який планується провести на наступному тижні (22-28 грудня).

"Ми на наступному тижні проводимо другий етап з"їзду, і переконаний, що з"їзд визначиться, як поставитися до тих людей, які підтримали коаліцію всупереч з"їзду, як цих людей виключити з партії, як цих людей виключити зі списку народних депутатів. Це будь-яка політична сила зробила б", - сказав Ющенко.

Президент вважає, що виключення цих людей із НСНУ стане очищенням партії.

Він також зазначив, що процес очищення - гарний процес, і що давно чекав, щоб члени НСНУ визначилися у своєму політичному виборі, і що той вибір, який вони зробили, він поважає.

Як повідомляло агентство, 16 грудня БЮТ, НУНС і БЛ уклали коаліційну угоду.

13 грудня 37 з 72 депутатів фракції НУНС опублікували свої підписи за створення коаліції в газеті "Дзеркало тижня".

Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вижене з "Нашої України" тих, хто підтримав коаліцію з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі