середа, 17 грудня 2008 14:34

Ющенко: так звана коаліція відбулася на політичній корупції

Ющенко: так звана коаліція відбулася на політичній корупції
Основним мотивом створення коаліції БЮТ, НУНС і Блоку Литвина є прагнення зберегти посаду прем"єра для лідера БЮТ.

Про це заявив президент Віктор Ющенко в інтерв"ю виданням "День", "Україна молода", "Факты и комментарии", повідомляє прес-служба президента.

Він підкреслив, що за поточних складних економічних обставин необхідно мати на цій посаді людину, здатну до проведення прагматичних дій та ефективних змін, оскільки 80% зусиль з подолання кризи належить до інструментарію уряду.

Ющенко наголосив, що проголошена більшість у складі БЮТ, НУНС та Блоку Литвина не оформлена юридично. Він зауважив, що це об"єднання стало результатом непублічного процесу.

"Те, що сьогоднішня так звана коаліція відбулася на політичній корупції – це факт", – переконаний Ющенко.

Окрім того, фактичної більшості голосів депутатів у цього альянсу немає. Для результативного голосування такої коаліції необхідно залучати голоси Комуністичної фракції, ідеологія якої категорично не може бути сприйнята у демократичному суспільстві.

"Ця коаліція може працювати тільки при тому, якщо її членом буде Комуністична партія...якщо ми говоримо про такий тип коаліції, це ще більш ганебно", – вважає президент. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: так звана коаліція відбулася на політичній корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі