понеділок, 27 серпня 2007 12:33

Ющенко: Позачергового засідання Ради не буде

Президент Віктор Ющенко впевнений, що позачергове засідання Верховної Ради не відбудеться.

Про це він сказав під час відкриття 8-ї наради керівників закордонних дипломатичних установ України.

"Я переконаний, що парламент не піде на нічні збори Верховної Ради, що парламент не піде в авральному режимі ревізію робити законів", - сказав Ющенко.

При цьому, звертаючись до послів, Ющенко підкреслив, що діяльність дипломатичних установ повинна бути поза політикою.

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Раїса Богатирьова закликала Ющенка й опозицію прийти на позачергову сесію Ради 4 вересня для скасування депутатської недоторканності.

15 серпня прем"єр-міністр Віктор Янукович, який є лідером Партії регіонів, виступив з ініціативою скликання позачергових сесій Верховної Ради для розгляду й прийняття до кінця вересня закону, що скасовує недоторканність і пільги для депутатів Верховної Ради, а також для Президента, прем"єр-міністра, членів уряду, суддів.

Президент Віктор Ющенко, блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна самооборона" проти розгляду зняття недоторканності й пільг для депутатів і вищих чиновників на позачерговій сесії Верховної Ради, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Позачергового засідання Ради не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі