понеділок, 17 березня 2008 18:06

Ющенко: Перевибори мера Києва повинні відбутися

Президент України Віктор Ющенко вважає, що депутати коаліції повинні виконати зобов"язання перед виборцями, і ухвалити закон про призначення позачергових виборів в Київську міську раду і Київського міського голову.

Як повідомили в прес-службі голови держави, про це Ющенко сказав сьогодні під час традиційної щотижневої зустрічі з головою Верховної ради Арсенієм Яценюком і прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Серед головних питань, які обговорювалися під час сьогоднішньої зустрічі, - порядок денний роботи Верховної ради України на пленарний тиждень з 18 по 21 березня.

Президент відзначив, що початок роботи Верховної ради після тривалого, позбавленого здорового глузду протистояння, вселяє оптимізм щодо її плідної законотворчої роботи і надію на виконання демократичними силами зобов"язань перед виборцями. "Втрачений час необхідно надолужити за рахунок інтенсивної, чітко організованої роботи парламенту, що необхідно зафіксувати на порядку денному наступного пленарного тижня", - підкреслив Ющенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Перевибори мера Києва повинні відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі