середа, 27 серпня 2008 08:43

Ющенко обіймався не з дружиною, а Пукшин тулився до грудей молодої жінки (ФОТО)
12

З братом Петром Ющенком
Прес-секретарка Ющенка Ірина Ваннікова (праворуч)
Останніми роками складається певна тенденція. На День Незалежності, у той час як у столицю України з"їжджаються її діти з інших міст, кияни формату "ПМЖ" намагаються рухатися у протилежному напрямку. Тим не менше, VIP-кияни з Києва цього дня ані ногою.

Так, 24-го серпня у центрі міста на території гламурного розважального комплексу пили дороге шампанське й закусували президент Віктор Ющенко з сім"єю, горнувся до Ющенка київський мер Леонід Черновецький і веселий-веселий секретар Київради Олесь Довгий.

Щебетали недалечко дві білявки - речниця в.о. голови СБУ Марина Остапенко та керівник служби інформаційної політики Лариса Мудрак. Діловито виписувала у вишиванці прес-секретар Ющенка Ірина Ваннікова.

Заступник глави секретаріату Ігор Пукшин тулився до грудей своєї молодої жінки, а Володимир Ар"єв зі своєю дружиною виписував вензелі та кренделя на танцполі.


І всі - хто у спідницях, хто у брюках, хто у джинсах - усі у вишиванках.

Розважали й без того веселу публіку якісні зірки нашої естради: запальний "Тартак" із Положинським, вибухові "Гайдамаки", ліричні "Піккардійська терція" та "Плач Єремії" з Тарасом Чубаєм, мудрий і веселий перекладач "Гарі Поттера" бард Віктор Морозов.

TabloID.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко обіймався не з дружиною, а Пукшин тулився до грудей молодої жінки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі