четвер, 03 травня 2007 17:24

Ющенко не розпускатиме Раду втретє

Другий указ президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради V скликання вирішив пакет політико-правових питань. Про це заявив у четвер під час брифінгу представник президента в Конституційному Суді Володимир Шаповал.

Він відзначив, що цей указ дозволив, у першу чергу, продовжити термін проведення дострокових виборів конституційним способом, і, по-друге, у ньому були зазначені конкретні факти щодо невиконання першого Указу в розділі нефінансування виборів.

"Я думаю, що сьогодні ми можемо констатувати визначені зрушення - Центральна виборча комісія працює. І цей факт заслуховує на увагу. Тому вже можна говорити, що цей Указ результативний", - відзначив він.

Представник Президента в КСУ також додав, що ідеологія в другому указі президента не змінилася.

Шаповал також заявив, що проекту "третього Указу" не існує. "Ніякого проекту третього указу не буде", - підкреслив Шаповал.

Він також висловив переконання, що дострокові парламентські вибори відбудуться відповідно до тієї дати, що визначена "другим указом" президента (24 червня 2007 року), пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не розпускатиме Раду втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі