вівторок, 11 листопада 2008 09:19

Ющенко не підтримав заяву свого Секретаріату

Президент України Віктор Ющенко заявляє, що його позиція може відрізнятися від позиції, що висловлюється в офіційних заявах заступником глави Секретаріату Президента Андрієм Кислінським.

Про це він вчора заявив на зустрічі з "Нашою Україною". "Схоже, що заява Кислинського здивувала навіть самого Президента", – зазначила після зустрічі з Президентом народний депутат Ксенія Ляпіна.

"За словами Президента, я зрозумів, що пан Кислинський висловився трохи відважно і відчайдушно, – підтримав її Роман Зварич. – Глава держави говорив не так різко, але ми все ж таки зрозуміли, що вибори дійсно відходять на задній план, головним стає питання подолання кризи. Але я наголошую, це не означає, що до закінчення кризи виборів не буде. Можливо, через місяць-два, коли стануть зрозумілі хоч якісь шляхи подолання кризи, ми повернемося до питання дострокових виборів", пише  Коммерсант-Украина.

В цілому депутати зазначили, що зустріч з Президентом, яка тривала більше трьох годин, носила робочий характер – очікуваних доручень щодо створення коаліції від Президента не прозвучало.

Учора Кислинський виступив із заявою, в якій, зокрема, заявив, що Президент відклав вибори і дає час на боротьбу з економічною і фінансовою кризою. За його словами, вибори відбудуться, як тільки заспокоїться економічна ситуація".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не підтримав заяву свого Секретаріату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі