субота, 26 грудня 2009 12:31

Ющенко назвав Кадирова "моською"

Ющенко назвав Кадирова "моською"

Президент України Віктор Ющенко порадив не перебільшувати роль заяви чеченського лідера Размана Кадирова, який закликав ліквідувати Україну.

"Я б не перебільшував роль цієї заяви. Якщо 4 місяці тому ми отримали заяву президента Росії, то заява Кадирова - це маленький епізод. Треба дивитися трошки ширше. Забезпечувати безпеку держави - це альфа і омега", - заявив Ющенко під час політичного ток-шоу.

Президент запевнив, що його відповідь на такі заяви не у формі, а у змісті.

"Якщо ви з моською будете вести дебати, ви дискредитуєте себе як держава", - наголосив він.

Раніше президент Чечні Рамзан Кадиров закликав Москву розібратися з такими країнами, як Україна чи Грузія, і "переходити в наступ".

"Грузія, Південна Осетія, Україна... Це все триватиме і триватиме. Це хвороба Росії. Навіщо завжди хворіти, якщо можна викорінити раз і назавжди? Ми велика держава. У нас є все - є армія, є технологія. Треба нападати", - заявив Кадиров.

Після опублікування цих слів спалахнув скандал, але шеф Reuters заперечив, що чеченський лідер закликав ліквідувати Україну. Він уточнив, що слова Кадирова вирвані з контексту і взагалі, при перекладі були допущені помилки.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав Кадирова "моською"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі