четвер, 24 грудня 2009 17:34

Гриценко про Кадирова: "У нього в голові вавка"

Гриценко про Кадирова: "У нього в голові вавка"

Від імені Російської Федерації заявляти позицію держави мають право лише три особи – президент, прем"єр-міністр та міністр закордонних справ. Кадиров до них не належить.

Про це заявив на прес-конференції у Луганську голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, кандидат на пост президента України Анатолій Гриценко.

Коментуючи заяву президента Чечні Рамзана Кадирова, який закликає Росію "покінчити з Грузією та Україною", екс-міністр оборони відмітив: "Коли Кадиров говорить про те, що та чи інша країна це хвороба, що потрібно переходити у наступ, що у них є м"язи, армії та технології, на мій погляд, у цьому випадку не потрібні ніякі заяви від імені керівництва нашої держави. Скоріше за все пану Кадирову потрібен психіатр. У нього в голові, напевно, вавка", - вважає Гриценко.

На переконання нардепа від НУ-НС, якщо людина дозволяє собі такі заяви, це привід перш за все для медичного аналізу, а також сигнал керівництву РФ.

"Чому керівник одного з суб"єктів Федерації дозволяє собі такі провокаційні та безвідповідальні заяви? Це привід для державного аналізу", - зазначив Гриценко і додав, що керівництво України на таку дурницю реагувати не повинно.

Нагадуємо, сьогодні президент Чечні в інтерв"ю The Telegraph закликав Москву "не панькатися" з такими країнами, як Україна чи Грузія, і "переходити в наступ".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гриценко про Кадирова: "У нього в голові вавка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі