субота, 06 грудня 2008 15:43

Ющенко може звернутися до народу, якщо Рада захоче обирати його сама

Ющенко може звернутися до народу, якщо Рада захоче обирати його сама

У разі ухвалення Верховною Радою змін до Конституції, згідно з якими обрання президента відбуватиметься в парламенті, президент Віктор Ющенко може винести це питання на всеукраїнський референдум, вважає лідер Української народної партії Юрій Костенко.

"Якщо дійсно будуть внесені зміни в Конституцію України, які передбачають обрання президента парламентом, то президент може відразу ж винести це питання на всенародний референдум. Такі повноваження у нього є", - сказав Костенко на брифінгу в суботу в Києві, у перерві з"їзду УНП.

Лідер УНП вважає, що, незважаючи на всю критику, яка звучить на адресу президента, саме ця політична фігура є тією гілкою влади, яка несе політичну стабільність і є політичним центром, що об"єднує Україну.

"Тому цей президент повинен обиратися всенародно, а не групою олігархів в українській владі", - додав Костенко, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко може звернутися до народу, якщо Рада захоче обирати його сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі