вівторок, 16 вересня 2008 08:59

Ющенко категорично відмовляється спілкуватися з Тимошенко - БЮТ

Фракція БЮТ не збирається припиняти конструктивну роботу у Верховній Раді, не дивлячись на те, припинить демократична коаліція своє існування чи ні. Про це вчора після засідання фракції БЮТ повідомив народний депутат Валерій Писаренко, передає УНІАН.

За його словами, в ході засідання була обговорена політична ситуація в країні і можливі виходи з неї.

Якщо коаліція завтра припинить свою діяльність, відзначив депутат, то буде "констатовано той факт, (що) Президент добився того, чого хотів".

На питання, чи має намір БЮТ використовувати останні декілька годин для того, щоб провести переговори з блоком "Наша Україна - Народна Самооборона" для збереження коаліції, Писаренко відповів, що це "все одно, що вести діалог з ліхтарним стовпом".

"Президент останнім часом категорично відмовляється спілкуватися з прем"єр-міністром, тому давайте її пошкодуємо, хай вона займається державними справами", - сказав депутат.

При цьому він завірив, що БЮТ і надалі наполягатиме на ухваленні ряду важливих законопроектів і "шукатиме політичні сили, які відстоюють ті ж позиції".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко категорично відмовляється спілкуватися з Тимошенко - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі