понеділок, 07 серпня 2006 13:20

Ющенко працюватиме у літній резиденції в Криму

 

Президент Віктор Ющенко проходить планові медичні консультації і на поточному тижні відбуде в Крим. Про це повідомила прес-секретар глави держави Ірина Геращенко.

- На початку тижня Президент проходить планові медичні консультації в одній з медичних установ. Планується, що вже на цьому тижні глава держави відправиться в Крим, де буде працювати в літній резиденції, - сказала вона.

За словами Геращенко, Президент у Криму проведе ряд зустрічей, у тому числі з керівництвом автономії, відвідає ряд населених пунктів. Прес-секретар не уточнила, в якій медустанові проходить обстеження глава держави.

Раніше прес-служба президента спростувала інформацію про те, що Ющенко виїхав у Крим на відпочинок. Перед цим представник прес-служби глави держави повідомила, що Президент виїхав на відпочинок у Крим, зокрема, в офіційну резиденцію. Також вона повідомила, що в Київ він, імовірно, повернеться напередодні Дня Незалежності, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко працюватиме у літній резиденції в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі