понеділок, 03 грудня 2007 10:19

Ющенко - Білосніжка, Янукович - дракон, а Тимошенко - царівна

Ющенко - Білосніжка, Янукович - дракон, а Тимошенко - царівна

Київським школярам запропонували намалювати своє бачення майбутньої України і її героїв. В рамках акції, проведеної газетою "Известия в Украине", учні 4 - 7 класів малювали своє уявлення про ідеального політика, ідеальну країну і ідеальну парламентську коаліцію.

"Я намалювала персонажів з казки Белосніжка і 7 гномів. Белосніжка - це наш Президент, він для нас старається. А гноми - це його помічники і інші політики. Мені здається, нашій країні не вистачає Попелюшок, які все за всіма прибиратимуть, і принців, які цих самих Попелюшок перетворюватимуть на прекрасних принцес. Хто пожив в бідності і потрапив в політику, стане більше допомагати бідним і простим людям", - міркує семикласниця Катя.

На іншому малюнку - висока башта з написом БЮТ. У башті сидить царівна, а поряд пролітає величезний дракон, на крилах якого написано: "Янукович. Тому що дракон".

Такі малюнки свідчать про те, що нинішні діти дуже заполітизовані, вважає народний депутат, директор Центру дослідження політичних цінностей Олесь Доній.

"В Україні спостерігається надмірна заполітизованість життя і спроба втягнути в політику ще і підростаюче покоління. Діти починають малювати Ющенка, Тимошенко, Януковича - це ненормально, краще б вони Вінни-Пуха малювали", - сказав Доній.


За матеріалами: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко - Білосніжка, Янукович - дракон, а Тимошенко - царівна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі