четвер, 15 лютого 2007 09:16

Уряд запропонував Ющенку призначити 18 голів райдержадміністрацій в 6 областях і Криму

Кабінет міністрів пропонує Президентові Віктору Ющенко призначити 18 голів районних державних адміністрацій в 6 областях і Криму.

Зокрема, уряд пропонує призначити голів Ленінської й Гагарінської райдержадміністрацій Криму, Гощанської у Рівненській області, Устинівської й Олескандрівської у Кіровоградській, Казанківської і Єланецької у Миколаївській, Сокирянської у Чернівецькій, Балаклейської і Дергачівської у Харківській.

Крім того, Кабмін пропонує призначити 8 голів райдержадміністрацій у Луганській області, зокрема Новопсковської, Троїцької, Марківської, Кремінської, Слов"яносербської, Сватівської, Новоайдарівської і Краснодонської.

При цьому перший заступник міністра Кабміну Олена Лукаш підкреслила, що проекти подань Президентові про призначення голів райдержадміністрацій уряд розглядає вчасно й у передбаченому законодавством порядку.

"Уряд зацікавлений, щоб виконавча влада на місцях працювала ефективно", - зазначила Лукаш.

Раніше Секретаріат президента заявляє, що Кабмін блокує своєчасне призначення голів районних державних адміністрацій.

За даними Секретаріату, зараз залишаються 67 вакансій з існуючих більш ніж 500 посад голів райадміністрацій, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Уряд запропонував Ющенку призначити 18 голів райдержадміністрацій в 6 областях і Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі