субота, 25 серпня 2012 08:49

"Уряд Миколи Азарова не зрозумів причин кризи 2008-го і не виніс із неї уроків" — економіст

"Уряд Миколи Азарова не зрозумів причин кризи 2008-го і не виніс із неї уроків" — економіст
На Україну чекає економічний спад та, можливо, навіть рецесія, наголошує Володимир Дубровський Фото: dw.de

Віктор Янукович скористався тим, що економіка була в кризі. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив економічний експерт, старший економіст Центру соціально-економічних досліджень "САSE-Україна" Володимир Дубровський.

"Після його приходу до влади ситуація покращилася, бо змінилася кон'юнктура. Українську сировину почали купувати у світі. Бо ж світова економіка теж оговталась від кризи. Але засоби, якими він цього досягнув, не усували причин кризи у вітчизняній економіці. Тільки відкладали її на майбутнє", - наголосив він.

За словами Дубровського, зараз маємо не таку різку кризу, як 2008-го, але вона буде тривалою.

"На Україну чекає економічний спад та, можливо, навіть рецесія. Це наслідок як глобальних економічних проблем, так і структури нашої економіки. Якби її вчасно змінили, то наслідки були б не такі серйозні. Але уряд Миколи Азарова не зрозумів причин кризи 2008-го і не виніс із неї уроків", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: "регіонали" йдуть на вибори, переживаючи кризу, їх проекти руйнуються

25 серпня 2012 року президентський термін Віктора Януковича долає екватор. Думки інших експертів про те, якою буде його друга половина, читайте у журналі "Країна" № 32 (135) за 23 серпня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Уряд Миколи Азарова не зрозумів причин кризи 2008-го і не виніс із неї уроків" — економіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі