середа, 18 червня 2008 16:37

Улюблениця Тимошенко частенько сидить на дієті

Улюблениця Тимошенко частенько сидить на дієті
Соратниця лідерки БЮТ Наталія Королевська готова платити вдвічі більше, аби їсти органічну їжу. Про це вона розповіла журналу Главред.

"Я так мало їм, що готова переплачувати у 2–3 рази більше за чисті та органічні продукти. У моїй родині на харчування йде дуже мало грошей, оскільки всі часто на дієті. Їмо молочні продукти, телятину, яйця та мінімальний набір овочів. Дуже сподіваємося, що все це вирощено без хімічних домішок. Молочні вироби купуємо тих марок, яким довіряємо, овочі та м"ясо – на базарі", - каже Королевська.

БЮТівка каже, що її в продуктах цікавить склад, хто виробник і калорійна цінність.

"Я вважаю, що товари в Україні повинні мати позначку, чи є в них модифіковані організми чи ні. Гадаю, ми повинні мати право вибору. Тому в найкоротші строки треба зробити реформу системи сертифікації та стандартизації, які наразі існують у нашій країні"- пояснює Королевська.

За її словами, на сьогодні органічні продукти не конкурентоспроможні в нашій країні, оскільки поруч з такими можуть продаватися модифіковані і, вони будуть набагато дешевшими.

Королевська нагадала, що у Європі та Америці є окремі магазини органічних продуктів, чого не скажеш про Україну.

За матеріалом: Vip.
Зараз ви читаєте новину «Улюблениця Тимошенко частенько сидить на дієті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі