середа, 24 грудня 2014 04:40

Україна виграє від заборони торгівлі з Донбасом і Кримом - Семенченко

Україна виграє від заборони торгівлі з Донбасом і Кримом - Семенченко
tsn.ua

Заборона українським виробникам торгувати з Донбасом і Кримом піде на користь Україні. Про це, відповідаючи на питання про те, яка зі сторін програє від такої заборони, в інтерв'ю "Українській правді" заявив нардеп від "Самопоміч" Семен Семенченко, передає "Укрінформ".

"Я дивлюся, кому від цього буде краще, і точно краще буде Україні", - сказав Семенченко.

Він зазначив, що в нинішній ситуації Україні необхідно вживати всі ті заходи, що вживали європейські країни під час війни.

"Тільки гуманітарна допомога нашим нужденним громадянам. Це війна", - підкреслив Семенченко.

При цьому нардеп порекомендував переорієнтувати виробництво тим бізнесменам, які більше не зможуть працювати з окупованими українськими територіями.

Семенченко також вважає, що у зв'язку з гуманітарною ситуацією на Донбасі "в Україні спокійній ситуації залишилося всього два місяці, а далі буде вторгнення або контрреволюція за повною схемою".

"Ми не встигаємо, у нас немає влади в руках. Простою мовою - потрібно було б вводити воєнний стан. Але є стільки мінусів цього", - додав Семенченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Семенченко хоче надати добровольцям із "Правого сектора" статус учасників бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Україна виграє від заборони торгівлі з Донбасом і Кримом - Семенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі