четвер, 17 жовтня 2024 16:40

Україна та Греція підписали безпекову угоду. Афіни допоможуть навчити пілотів F-16

Україна та Греція підписали безпекову угоду. Афіни допоможуть навчити пілотів F-16
Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс. Фото: Офіс Президента

Україна та Греція підписали безпекову угоду. Це відбулося в Брюсселі за участі президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса.

Глава держави повідомив, що Греція буде проводити підготовку українських пілотів і технічного персоналу для роботи з бойовими літаками F-16.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо партнери не підтримають план перемоги, то це стане привілеєм для Росії та великою помилкою - Зеленський

"Греція готова забезпечувати найбільш нагальні оборонні потреби нашої держави й надалі. Вона надаватиме додаткові ресурси для прискорення підготовки наших пілотів і технічного персоналу для літаків F-16", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні може завершитися вже наступного року, якщо вдасться реалізувати план перемоги. Про це глава держави Володимир Зеленський заявив під час свого виступу у Верховній Раді 16 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Україна та Греція підписали безпекову угоду. Афіни допоможуть навчити пілотів F-16». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі