вівторок, 14 жовтня 2008 11:06

Україна і Росія обговорили графік політичних контактів

Україна і Росія обговорили графік  політичних контактів

Україна і Росія обговорили графік майбутніх російсько-українських політичних контактів. Така тема торкнулася під час консультацій статс-секретаря - заступника міністра закордонних справ Російської Федерації Григорія Карасіна з в.о. першого заступника міністра закордонних справ України Юрієм Костенком, які пройшли в Москві.

У департаменті інформації і друку Міністерства закордонних справ Росії зазначили, що сторони висловили задоволення у зв"язку з продовженням терміну дії Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною на подальший десятирічний період, повідомляє ЛІГА.

"Пройшло наочне обговорення питань, пов"язаних з перебуванням і функціонуванням Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, Азово-Керченским врегулюванням, а також інших актуальних проблем двосторонньої співпраці", - сказали в російському МЗС.

Сторони виклали свої позиції відносно проведення заходів, присвячених масовому голоду в СРСР в тридцяті роки минулого століття. Були розглянуті питання, пов"язані із здійсненням сумісних дій щодо врегулювання ситуації, що виникла внаслідок захоплення біля берегів Сомалі судна "Faina", на якому знаходяться громадяни Росії і України.

Сторони обговорили також графік майбутніх російсько-українських політичних контактів. Зумовлено продовжити діалог МЗС по різних напрямах співпраці на регулярній основі.

Зараз ви читаєте новину «Україна і Росія обговорили графік політичних контактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі