понеділок, 14 січня 2013 13:52

УДАР погрожує висловити політичну недовіру спікеру

УДАР погрожує висловити політичну недовіру спікеру
Фото: rian.com.ua

Якщо практика неособистого голосування у Верховній Раді не припиниться, опозиція повинна висловити політичну недовіру спікеру.

Про це заявив лідер фракції УДАР Віталій Кличко під час брифінгу, повідомляє прес-служба партії.

"Пан Рибак на Погоджувальній раді запевняв, що він підтримує персональне голосування. Партія регіонів проголосувала за це у сесійній залі. Ми будемо вимагати від голови Верховної Ради щоб він контролював дотримання у парламенті регламенту і Конституції", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція нарахувала 22 "кнопкодава" на голосуванні по Соркіну

"УДАР з початку нової сесії контролюватиме письмову реєстрацію депутатів перед початком засідань. Спікер повинен оголошувати імена депутатів які відсутні, а їхні картки треба блокувати. Якщо практика "піанізму" у ВР триватиме, ми будемо ставити питання про висловлення недовіри голові парламенту", - зазначив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл: На фоні бандитської влади, у нас абсолютно інфантильна та лінива опозиція

Політик додав, що голосування чужими картками - це не європейські підходи до роботи парламенту. І за це має бути політична відповідальність.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо ідеї представників провладних партій голосувати за допомогою смс, Кличко підкреслив, що негативно ставиться до такої ініціативи.

Зараз ви читаєте новину «УДАР погрожує висловити політичну недовіру спікеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі