вівторок, 26 вересня 2017 08:51

Учасник АТО знепритомнів на суді щодо сутичок на кордоні

Учасник АТО знепритомнів на суді щодо сутичок на кордоні
Учасник АТО Олександр Бурцев, що зустрічав Міхеіла Саакашвілі, втратив свідомість прямо під час оголошення рішення Апеляційного суду Львівської області. Фото: ЕРА

Учасник АТО Олександр Бурцев, що зустрічав Міхеіла Саакашвілі, втратив свідомість прямо під час оголошення рішення Апеляційного суду Львівської області.

Суд залишив у силі рішення Галицького районного суду Львова від 13 вересня про обрання запобіжного заходу Олександру Бурцеву у вигляді арешту на 60 днів до 9 листопада включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі: Порошенко кілька разів пропонував мені прем'єрство

Саакашвілі заявив у соцмережі, що Бурцев є інсулінозалежним діабетиком, і протягом дня йому не дозволяли приймати препарат. За словами політика, судді також відхилили клопотання адвокатів виміряти рівень цукру в крові арештованого під час судового засідання.

Швидка допомога забрала Бурцева із залу суду до реанімації. У прес-службі партії "Рух нових сил" повідомили, що заарештований впав у кому.

Нацполіція затримала франківчанина Олександра Бурцева за участь у сутичках на кордоні 10 вересня. 13 вересня суд обрав йому міру запобіжного заходу - взяття під варту терміном на 60 діб. Нагадаємо, що 10 вересня у пункті пропуску "Шегині" на Львівщині відбувся прорив кордону, під час якого натовп вніс через кордон на руках екс-президента Грузії та екс-голову Одеської ОДА Михеіла Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Учасник АТО знепритомнів на суді щодо сутичок на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі