середа, 28 жовтня 2020 12:05

У Зеленського висунули нові претензії в бік Лероса

У Зеленського висунули нові претензії в бік Лероса
Єрмак фактично підтвердив, що не проти "дати в морду" ексколезі з фракції. Фото: president.gov.ua

Глава Офісу президента Андрій Єрмак зізнався, що не проти вдарити виключеного з фракції "Слуги народу" Гео Лероса за злив у мережу плівок, у яких фігурує його брат Денис.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Бабель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лерос звернувся до Зеленського та розповів про ще одну порцію компромату на його соратників

Керівник ОП розказав, що знає, хто стоїть за колишнім "слугою", однак не збирається називати ім'я замовника до завершення слідства у справі.

"Не говорити про це раніше, ніж це зробить слідство, мене зобовʼязує посада глави ОП. Крім цього, є мої емоції та чоловіче ставлення до того, що трапилося", - наголосив Єрмак.

Політик фактично підтвердив, що не проти "дати Леросу в морду", відповідаючи на запитання-уточнення від журналіста щодо виразу про "чоловіче ставлення".

"Для мене було дивним, що, коли він (Лерос. - Gazeta.ua) виступав у парламенті та поливав брудом президента, всі 250 наших депутатів, які потрапили в Раду завдяки президенту, слухали це мовчки", - додав він.

29 березня 2020-го Гео Лерос опублікував відео за участю брата Андрія Єрмака - Дениса. За даними Лероса, Андрій Єрмак спільно з братом продає державні посади. Лерос надіслав відповідне звернення до НАБУ, але Єрмака не відправили у відставку.

Керівник ОП вважав що, плівки Гео Лероса - пряма атака на ОП з метою загострити ситуацію всередині команди президента.

У червні Лерос заявив, що передав у НАБУ свідчення про корупційну діяльність Єрмака, його кума Тищенка та ексдепутата Київради Дениса Комарницького.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак і народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко подали позов стосовно позафракційного депутата Гео Лероса щодо "захисту честі й гідності та ділової репутації".

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського висунули нові претензії в бік Лероса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі