четвер, 15 жовтня 2020 10:49

Лерос звернувся до Зеленського та розповів про ще одну порцію компроматів на його соратників

Лерос звернувся до Зеленського та розповів про ще одну порцію компроматів на його соратників
Гео Лерос запідозрив президента в тому, що він в долі з організаторами схем. Фото: Українська правда

Народний депутат Гео Лерос записав звернення до президента Володимира Зеленського, яке виклав на своєму YouTube-каналі.

Нардеп оприлюднив документи з комп'ютера юриста Дениса Комарницького, якого називають "наглядачем" над Києвом. У них йдеться про масштабні корупційні схеми, про які нібито знає і вище політичне керівництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буде ще цікавіше. Лерос відповів Тищенку

"Я хочу, щоб про корупцію в Києві, яку кришує особисто Зеленський, знали і ви. Тому я прикріпив посилання під цим відео, де ви можете завантажити копію комп'ютера юриста Комарницького - "наглядача" над Києвом. На цьому комп'ютері ви з легкістю зможете перевірити найскандальніші будівництва в Києві, як розкрадався бюджет, як розпилювалася земля. Все це є на цьому комп'ютері", - зазначив Лерос.

"Якщо ви знову проголосуєте за ці партії, вони знову дорвуться до влади і далі грабуватимуть Київ", - додав він.

Також політик порушив тему оголошеного Зеленським опитування в день виборів 25 жовтня. Лерос назвав ініціативу незаконною маніпуляцією, мета якої - агітація за "Слугу народу" біля виборчих дільниць.

"Зеленський в черговий раз кладе на закони України. В цьому випадку на виборчий блок. А все чому? Тому що він так ох*їв, що вже не бачить берегів. При чому в своєму ролику він звертається до українців на "ти". Тепер я йому поставлю питання в тій же формі. Ти дійсно вважаєш, що тобі пробачать той факт, що ти через Єрмака попередив російських терористів, відмазав депутата Юрченка та депутата Халімона, який є заступником у фракції "Слуги народу"? Який вимагав хабар з фермера", - звернувся нардеп до президента.

"Ти думаєш, що українцям можна с**ти в очі і жити на держдачі з Венедіктовою? Хоча раніше ти обіцяв, що там будуть жити діти. Що ти відповів керівнику британської розвідки, коли він тобі показав факти, що твоє найближче оточення зливає Росії секретні дані? Що ти, бл*дь, їм відповів?" - обурився політик.

Лерос нагадав, що раніше він опублікував матеріали про те, як глава СБУ Іван Баканов за допомогою начальника внутрішньої безпеки СБУ Наумова нібито "кришує" наркотики, незаконну торгівлю з ОРДЛО і отримує відсоток від бюджетних платежів.

"У мене до тебе питання, Зеленський: чому ти нічого не робиш? Може, тому, що ти в долі? Я опублікував відеоматеріали, де твій найближчий соратник Тищенко, заступник голови фракції "Слуги народу" координує свої дії разом із "наглядачем" над Києвом. І ти, між іншим, спи**ів, що ти його не знаєш. На х*я ти його відправив в тур з президентською булавою Україною?" - поставив Лерос чергове запитання Зеленському про зв'язки з Тищенком.

Лерос підкреслив, що раніше публікував список кандидатів від "Слуги народу", які в інтересах Комарницького несуть відповідальність за розкрадання бюджету столиці.

"Тобі теж на це наплювати? Скоро я опублікую ще одну порцію доказів, що покаже вам всім, що оточення Зеленського – це корупціонери і злочинці, і він особисто їх покриває. Володимире, тебе і твоє оточення потрібно посадити за державну зраду і корупцію. Тоді буде так, як хочуть українці, а не так, як хочеш ти - блазень-чемпіон з коронавірусу", - підсумував Лерос.

Гео Лерос заявив, що має аудіозаписи, на яких ексдепутат Київської міськради Денис Комарницький і нардеп Микола Тищенко нібито планують на нього замах.

1 жовтня Лерос опублікував записи розмов нібито Тищенка і Комарницького, в яких фігурує ім'я голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Згодом Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа, "смотрящого" над Києвом і одного з його партнерів. У ньому фігуранти переговорів обговорюють, як відбілити репутацію Тищенка, і погрози Леросу.

Після цього Микола Тищенко нібито попросив Службу безпеки виділити Гео Леросу охорону.

Натомість нардеп пообіцяв публікацію серії нових записів розмов високопосадовців.

Зараз ви читаєте новину «Лерос звернувся до Зеленського та розповів про ще одну порцію компроматів на його соратників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі