четвер, 14 квітня 2022 13:12

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського розкрили нові плани російських окупантів в Україні

У Зеленського розкрили нові плани російських окупантів в Україні
Ресурсів у росіян досі багато, тому розслаблятися не варто. Фото: facebook.com/mpodolyak2

Російські окупанти через регулярні невдачі в Україні змінили свою тактику у війні.

Кремлю потрібні будь-які "перемоги", тому ворог перейшов до "плану Б", заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає "24 канал".

"Раніше в окупантів не було конкретних планів, окрім наміру взяти все за 72 години. Тепер вони зосереджують сили на окремих напрямках, зокрема на Донбасі, щоб мати хоча б якісь "перемоги". ЗСУ до цього готові", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повторна атака Києва: Арестович пригрозив РФ відповіддю на удари по столиці

Водночас ресурсів у росіян досі багато, тому розслаблятися не варто.

"Вони концентруються на Донбасі, на сході та півдні і хочуть створити там "сталінградську історію" для того, щоб здобути певні перемоги, щоб хоч щось продати у себе на внутрішньому ринку", - зазначив Подоляк.

Зіткнення на сході будуть активними. Радника керівника Офісу президента непокоїть, що не всі мирні жителі звідти евакуювалися.

"У мене є оптимістичне бачення того, куди і як ми вийдемо у найближчі тижні з точки зору військової, політичної і економічної ситуації в протистоянні з Росією", - резюмував Подоляк.

Ключове завдання російських окупантів - спроба закріпитися на кордонах Луганської та Донецької областей. Росія також розглядає Херсонську і Харківську області як регіони застосування своїх збройних сил. Водночас існує загроза ворожого наступу і на інші регіони України. Зокрема, можливий повторний наступ окупантів на Київ.

Кремль за допомогою пропаганди намагатиметься показати будь-який результат у війні з Україною як свій виграш.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського розкрили нові плани російських окупантів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі