пʼятниця, 11 серпня 2023 12:17

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського прокоментували атаки на Москву та вибухи в РФ

У Зеленського прокоментували атаки на Москву та вибухи в РФ
Війна поступово перекинеться на територію РФ. Фото: росЗМІ

Вибухів на території Росії побільшає, а ефективність атак бойових ударних дронів по країні-агресорці лише підвищуватиметься.

Радник очільника Офіса президента України Михайло Подоляк прогнозує нові удари по містах РФ, передає "24 канал".

"Росія втрачає контроль над Чорним морем. Якщо РФ продовжить завдавати ударів по українських портах, то з часом може залишитися без флоту. Водночас вибухи на території РФ тривають. За такої інтенсивності атак очевидно, що вся ця війна буде на території Росії", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві пролунав потужний вибух

За словами Подоляка, Росія зазнаватиме дедалі більшої кількості атак дронів.

"Невстановлені безпілотники вже залітають у Москву щоночі. Зрозуміло, що зараз відпрацьовуються системи ППО, вивчається все, робиться розвідка. І поступово ефективність цих ударів буде збільшуватися", – попередив чиновник.

Учора у Росії знову заявили про нічну атаку безпілотників на Москву. Мер столиці РФ Сергій Собянін у ніч проти 10 серпня повідомив у Telegram, що два безпілотники летіли у бік Москви, однак їх нібито збили російські сили протиповітряної оборони.

Останніми тижнями в РФ нерідко заявляють про обстріл Москви безпілотниками. У ніч проти 9 серпня Москву також намагалися атакувати два дрони. За словами Собяніна, їх збили на околицях міста.

1 серпня приблизно о 3:00 соцмережі почали повідомляти про атаку безпілотників на Москву. Судячи з відео знову був обстріл житлово-офісного комплекс "Москва-Сіті". Також фіксувалися вибухи в Підмосков'ї. До цього атака була зафіксована в ніч проти 30 липня.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського прокоментували атаки на Москву та вибухи в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі