середа, 04 травня 2011 10:44

У Вінниці "Мercedes" вбив двох жінок, водій зник

У Вінниці водій "Мercedes" потрапив у ДТП, в якому загинули 2 жінки.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Вінницькій області

"1 травня близько 23.00 години на перехресті вулиць Келецька та 40 років Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя двох жінок. Водій автомобіля "Мercedes", 27-річний житель м. Вінниці скоїв зіткнення з автомобілем "КІА" під керуванням 37-річної вінничанки, після чого скоїв наїзд на пішохода, 39-річну жінку. Внаслідок ДТП обидві жінки від отриманих травм загинули на місці пригоди", - йдеться у повідомлені.

Правоохоронці також розповіли, що водій "Мercedes" з місця події зник, та вжитими заходами працівниками УДАІ був затриманий.

За даним фактом працівниками міліції порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб", та карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці "Мercedes" вбив двох жінок, водій зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі