пʼятниця, 13 липня 2007 15:34

У Ющенка шкодують, що Богатирьова пішла з Тендерної палати

Перший заступник глави Секретаріату президента Олександр Шлапак висловив жаль з приводу відставки Раїси Богатирьової з посади почесного президента Тендерної палати.

Про це Шлапак заявив на брифінгу в п"ятницю.

"Мені прикро, що в такий момент ми не зможемо отримати підтримку від таких авторитетних людей як Раїса Богатирьова, Ксенія Ляпіна по виконанню указу президента і рішенню РНБО щодо тендерних закупівель", - сказав він.

Коментуючи заяву Богатирьової, він висловив консолідацію з її позицією щодо необхідності об"єднання зусиль всіх тих, хто може вплинути на процес виведення з кризи цієї сфери.

Водночас Шлапак підкреслив, що і президент, і РНБО покладають великі сподівання і зобов"язання на Тендерну палату щодо врегулювання питань, пов"язаних із закупівлею товарів, робіт і послуг за державні кошти.

"Ми висловлюємо надію і маємо впевненість, що всі питання будуть врегульовані", - сказав Шлапак.

У п"ятницю, президент Віктор Ющенко підписав указ, яким увів в дію рішення РНБО від 12 липня 2007 року про заходи щодо підвищення ефективності системи закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти.

Також в п"ятницю лідер фракції Партії регіонів Богатирьова заявила про складення повноважень почесного президента Тендерної палати, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка шкодують, що Богатирьова пішла з Тендерної палати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі