середа, 27 серпня 2008 15:14

У Ющенка підозрюють, що імпічмент президенту готує БЮТ

У секретаріаті президента не можуть зрозуміти, хто є справжнім ініціатором порушення теми імпічменту президенту – Компартія чи БЮТ.

Про це заявила заступник глави секретаріату президента, представник президента у Верховній Раді Оксана Слюсаренко, повідомляє прес-служба глави держави.

"На жаль, ми спостерігаємо, як деякі політичні сили України грають у кавказькому геополітичному спектаклі другорядні ролі, відведені їм режисерами Кремля", - зауважила Слюсаренко.

Саме так, на її думку, можна розцінити спроби парламентської фракції КПУ зареєструвати законопроект про імпічмент президенту.

"Є підстави вважати, що дії комуністів органічно вписуються у російський сценарій та абсолютно влаштовують офіційний Кремль, який використовує деякі українські сили у своїх геополітичних інтересах", - заявила Слюсаренко.

"Спочатку його політичними маріонетками була ПСПУ, тепер - КПУ. Останнім часом комуністи демонструють скоординованність дій з блоком Тимошенко", - додала вона.

Слюсаренко звернула увагу на те, що "позиція цих двох політичних сил останні півроку відзначається чіткою тотожністю".

"Тому на разі не зовсім зрозуміло, хто є справжнім ініціатором порушення теми імпічменту президенту", - заявила представник президента у Верховній Раді.

"Хочеться вірити, що БЮТ вважатиме неприйнятною для себе таку роль. До речі, про такий розвиток подій за російським сценарієм у секретаріаті президента попереджали ще минулого тижня", - наголосила Слюсаренко.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка підозрюють, що імпічмент президенту готує БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі