середа, 04 червня 2014 14:25

У "Свободі" пояснили, для чого на сході необхідно ізолювати місцеве населення

У "Свободі" пояснили, для чого на сході необхідно ізолювати місцеве населення
Богдан Бенюк. Фото: censor.net.ua

У парламентській фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" виступають за термінове введення військового стану в східних регіонах України, оскільки це дозволить уникнути жертв серед мирного населення.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат від фракції ВО "Свобода" Богдан Бенюк.

Зокрема, політик висловився за введення військового стану, що дозволить військовим ізолювати місцеве населення і зачистити територію від терористів.

"Це треба терміново і обов'язково робити. Бо комендантська година дає певну норму поведінки і звичайному населенню", - зазначив Бенюк.

За його словами, в такій ситуації, коли буде ізольовано мирне населення, необхідно буде швидко зробити зачищення території Донецької та Луганської областей від бойовиків.

Нагадаємо, вчора спікер парламенту, виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов доручив профільним відомствам розглянути питання про введення військового стану в Донецькій і Луганській областях.

На переконання військового експерта Олексія Арестовича, введення військового стану на сході України полегшить проведення антитерористичної операції (АТО) і нарешті визначить її єдиного керівника.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" пояснили, для чого на сході необхідно ізолювати місцеве населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі