понеділок, 04 вересня 2017 18:12

У Саакашвілі заявили, що українські відомства не забороняли йому в'їзд в Україну
4

Служба безпеки України, Національна поліція, Міністерство юстиції та Державна прикордонна служба України підтверджують відсутність заборони на в'їзд Міхеїла Саакашвілі в Україну.

Про це повідомляє політична партія "Рух нових сил".

"Отже, немає жодних законних підстав для перешкоджання перетину українського кордону Міхеілом Саакашвілі 10 вересня в пункті пропуску "Краковець". Будь-які спроби правоохоронних органів не впустити Міхеіла Саакашвілі на територію України можна вважати злочинними і такими, що порушують законодавство України", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тітушки, Ляшко, перекрита дорога - у Саакашвілі готуються до провокацій у день його повернення

27 липня президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України. Зараз він перебуває за кордоном. Заявив, що 10 вересня прибуде з Польщі на кордон України і через пункт пропуску "Краковець" (Львівська область) спробує в'їхати в Україну. Однак українські прикордонники не збираються його впускати до країни, оскільки український паспорт Саакашвілі вже недійсний.

Зараз ви читаєте новину «У Саакашвілі заявили, що українські відомства не забороняли йому в'їзд в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі