понеділок, 23 липня 2007 10:43

У Рудьковського знайшли порушення правил при перевезенні фосфору

Міністерство транспорту і зв"язку заявляє про встановлення окремих порушень умов перевезення та технічного стану цистерн з жовтим фосфором, через які сталася аварія на Львівщині.

"Так, наприклад, серед низки піднятих цистерн встановлено перевантаження їх фосфором до 5 тон, а також є випадки невідповідності рівня води в окремих цистернах", - зазначається в повідомленні прес-служби міністерства.

У довідці прес-служба уточнює: "Якщо жовтий фосфор належить до першого класу небезпеки хімічних речовин, то оксид фосфору, який виділився в процесі його згорання, належить до третього класу небезпеки".

"Всього за медичними показаннями існує чотири класи небезпеки (перший клас небезпеки – найвищий)", - додається в повідомленні.

У п"ятницю заступник глави секретаріату президента Віктор Бондар звинуватив працівників "Укрзалізниці" у порушенні правил прийому та транспортування небезпечних вантажів.

У відповідь прес-служба Мінтрансу назвала заяви Бондаря лицемірними і звинуватила його у піарі, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Рудьковського знайшли порушення правил при перевезенні фосфору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі