неділя, 13 березня 2022 14:05

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії вимагають відставки Путіна

У Росії написали звернення про імпічмент Путіну.

Про це повідомив російський громадський та політичний діяч, президент фонду "Перспектива" Леонід Гозман.

Він звернувся до депутатів Федеральних Зборів РФ з вимогою розпочати процедуру усунення з посади президента Росії Володимира Путіна.

"Я, Гозман Леонід Якович, вимагаю від депутатів Федеральних Зборів РФ негайно розпочати за передбаченими Конституцією РФ процедурами процес усунення з посади Президента РФ В.В.Путіна", - написав.

Додав, що у Росії щодня відбуваються акції протестів, проте їх учасників одразу заарештовують. Гозман стверджує, що російський народ не підтримує дій влади.

Автор: t.me/vinnytsialive
  На вулицях  РФ почався активний антивоєнний рух
На вулицях РФ почався активний антивоєнний рух

"Я не піду на сьогоднішню акцію, бо я вже мав суди за такі ж речі: якщо вони зловлять мене сьогодні – це вже в'язниця. Але сьогодні я опублікував звернення про імпічмент президента Путіна", – сказав Гозман в ефірі національного телемарафону.

Росіянин розуміє, що депутати не виконають його вимог, хоча "саме в цьому полягає їхній обов'язок". І запевнив, у зверненні відсутні ознаки дискредитації Збройних сил РФ, а також висловлення неповаги до влади у непристойній формі, що заборонено законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров припхався в Україну. Ховається під Києвом: телеграм-канал

"Інформую, крім того, що за публікацію цього тексту я не отримував ні винагороди, ні обіцянки винагороди у будь-якій формі від зарубіжних чи російських громадян та організацій", – підсумував Гозман.

У Сибіру та на Уралі поліція затримує людей, які вийшли на акції проти війни з Україною. У Пермі затримано трьох людей, у Томську — семеро. Є затримані у Новосибірську, Іркутську, Барнаулі, Омську, Єкатеринбурзі, Владивостоку, Комсомольську-на-Амурі, Хабаровську, Брянську.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вимагають відставки Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі