середа, 03 грудня 2014 12:40

У Росії оголосили "багаторічну епоху Путіна"

У Росії оголосили "багаторічну епоху Путіна"
mn.ru

Заступник Адміністрації президента РФ В'ячеслав Володін на семінарі для регіональних чиновників порівняв Володимира Путіна з американським президентом Франкліном Рузвельтом та лідером КНР Ден Сяопіном.

Під час свого виступу перед віце-губернаторами та іншими представниками місцевої влади Володін згадав свої ж заяви з приводу того, що без нинішнього лідера РФ країна не існує і додав, що росіяни будуть ще багато років жити в "епоху Путіна", - повідомляє "ТСН"

"Росія, безумовно, живе і багато років буде жити в "епоху Путіна". Закладені Путіним принципи функціонування і розвитку російської політики, економіки та суспільного життя, будуть визначати розвиток Росії протягом багатьох майбутніх десятиліть", - сказав він.

Після таких гучних заяв Володін не зупинився і порівняв Путіна з американським президентом Франкліном Рузвельтом і лідером КНР Ден Сяопіном. Як повідомлялося раніше, "придворні" художники возвеличили агресію Путіна та порівняли його з Гераклом. У Москві відбулася одноденна виставка картин "12 подвигів Путіна".

Зараз ви читаєте новину «У Росії оголосили "багаторічну епоху Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі